buna, si eu ma bucur sa va cunosc. Sunt noua ( v-ati dat seama ) xD
sunt o fiinta binevoitoare care ii plac anime si manga,
anime vazute:
-gravitation, sukisio, nana, naruto, yu yu hakusho, inuyasha, jigoku shoujo si multe altele.
manga nu prea am citit dar aqm avut timp pentru inuyasha si naruto ( in prezent naruto )
plus includem si putin yyh ca nu strica :-))
imi place nijikonu' dpoamne cred ca fac atac de cord daca nu il prind la anu. 4 god'sake si eu credeam ca-l prind in 2008.
sunt o fiinta care rade, dupa cum v-ati dat seama.
Fac fikuri, putin gfx fac si dastea, fan art, eh... putin pe acolo.
cam asta ar fi aha...stiu cum ma cheama? asta este secret ;-))
cati ani am: 14 pentru curiozitatea xp
^^ cam asta ar fi...de unde sunt? Planeta marte, intr-un locsor curat, lipist de umezeala si in care se adaposteste eu si cu mine si niste calculatoare ( 2. Unu pentru animeuri, altul pentru pura folosinta in scopuri ''educationale" + un televizor si multa manga. )
ja ne
sunt o fiinta binevoitoare care ii plac anime si manga,
anime vazute:
-gravitation, sukisio, nana, naruto, yu yu hakusho, inuyasha, jigoku shoujo si multe altele.
manga nu prea am citit dar aqm avut timp pentru inuyasha si naruto ( in prezent naruto )
plus includem si putin yyh ca nu strica :-))
imi place nijikonu' dpoamne cred ca fac atac de cord daca nu il prind la anu. 4 god'sake si eu credeam ca-l prind in 2008.
sunt o fiinta care rade, dupa cum v-ati dat seama.
Fac fikuri, putin gfx fac si dastea, fan art, eh... putin pe acolo.
cam asta ar fi aha...stiu cum ma cheama? asta este secret ;-))
cati ani am: 14 pentru curiozitatea xp
^^ cam asta ar fi...de unde sunt? Planeta marte, intr-un locsor curat, lipist de umezeala si in care se adaposteste eu si cu mine si niste calculatoare ( 2. Unu pentru animeuri, altul pentru pura folosinta in scopuri ''educationale" + un televizor si multa manga. )
ja ne
Ultima editare efectuata de catre x_Slon_x in Sam 10 Ian 2009, 13:06, editata de 1 ori