Eh, initial am vazut pe Youtube, apoi am inceput sa mi le downloadez in ps.Insa acum ma uit online, pe diverse site-uri.Mi se pare mai comod asa.M-am uitat si la tv, insa ma saturasem de aceleasi anime-uri tot timpul si in plus acum nu mai am Aniax-ul.
+6
Aly
Lum
BlitzZMay
SinQ
Anomal!ca
Serena
10 participan?i
Cum vizionati anime-urile?
Sondaj
- [ 5 ]
- [36%]
- [ 8 ]
- [57%]
- [ 1 ]
- [7%]
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
Anomal!ca- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 449
Varsta : 30
Localizare : somewhere in this world
Puncte : 578
Data de inscriere : 18/08/2009
Personaj : Kumako
- Mesaj n°2
Re: Cum vizionati anime-urile?
eu de ma uit la anime-uri online pe anilinkz, sunt nu se blocheaza in mijlocul unui episod si nu trebuie sa mai caut partea 1 ,2 sau 3. A fost o vreme cand downloadam anime-rile dar imi lua ff mult timp si uneori nu erau complete. Nu ma uita la Animax pt ca tot timpul da aceleasi anime-uri nu mai pun nimic nou si de multe ori nu este buna subtitrarea
SinQ- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 264
Localizare : Uhm ... Ancient Greece O.o'
Puncte : 279
Data de inscriere : 20/07/2009
- Mesaj n°3
Daca as putea as bifa toate cerculelete o.o'... ma mai uit pe Animax si uneori mai si downloadez cand se intrerup episoadele sau cand vreau sa am anumitul episod in PC, dar cel mai mult le vad online. Am o mega-lista de site-uri unde pot viziona anime-uri si ma ajuta foarte mult xD.
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°4
Cu mult timp in urma ma uitam la TV, pe Animax..acum rareori mai deschid sa ma uit la un anime. In primul rand pentru ca nu am chef poate sa ma uit la ora impusa de ei, si doi pentru ca sunt date aceleasi lucruri.
De donwloadat..ei bine, nici nu stiu de cate ori am downloadat un episod..probabil cand chiar n'am dat el...asta a fost cam de 2-3 ori.
Am votat deci cu le vad online.
De donwloadat..ei bine, nici nu stiu de cate ori am downloadat un episod..probabil cand chiar n'am dat el...asta a fost cam de 2-3 ori.
Am votat deci cu le vad online.
Lum- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 38
Puncte : 321
Data de inscriere : 12/07/2009
Personaj : Invader Lamu
- Mesaj n°5
On-line pe Youtube si cateodata si la tv dar doar daca difuzeaza unul care mi-a placut pe youtube. De ce ma uit si la tv? Fiindca le da cu subtitrare.
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
- Mesaj n°6
online, fiindca nu imi pierd timp-ul sa le scot fiindca nici asa nu imi merg, si nici nu ma chinui, si asa am un site anume unde le vad, iar daca nu gasesc un anime acolo, am altul de rezerva asa ca nu am griji
Charme- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 122
Puncte : 128
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Shihouin Yoruichi
- Mesaj n°7
So,as bifa doua variante insa numai una am putut,deci le vizionez online (unele),inainte mai vizionam si pe la Tv,da cum le redifuzeaza cam aproape aceleasi le'am vazut,asa ca am trecut sa ma uit online xD,la downloadat mai downloadam din cand in cand, da' cum din ultima vreme placa mea video se cam duce in unele parti pe copca =.= n mai pot vede anici macar un video ca se restarteaza PC.So online...
oanyoany- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 33
Varsta : 34
Puncte : 45
Data de inscriere : 27/08/2009
Personaj : Kyoko
- Mesaj n°8
Eu le caut pe google si vad episodul 1 , 2 etc .
Si eu in prima faza le-am vazut pe youtube , dar ma enerva ca erau impartite in 3 sau in patru ...
Si eu in prima faza le-am vazut pe youtube , dar ma enerva ca erau impartite in 3 sau in patru ...
LucyChan- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 349
Varsta : 28
Localizare : Buzau - Lumea marmotelor malefice
Puncte : 434
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Kaname Chidori
- Mesaj n°9
Eu ma uit mai mult online,sau uneori la tv. Acum prefer sa vizionez anime`uri pe youtube sau alte site`uri pe care se pot vedea anime`uri precum Clannad.
Criminal.Mind- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 40
Varsta : 28
Localizare : In mormant cu MJ
Puncte : 44
Data de inscriere : 09/09/2009
- Mesaj n°10
Hmm...Obisnuiam sa ma uit la tv TT.TT(Intoarce-te fericirea mea)...Ma rog...Obsedata de mine...Acu' le vad pe youtube,totusi bifez tv deoarece mi-e atat de lene sa ma uit la ele pe net in cat vad cate unu' pe zi si mai pun si pauza de vreo cateva minute(sau pana imi amintesc ca am lasat fereastra sa putrezeasca :]])...So...Tv^^