Cum vi se pare forumul?Astept parerile voastre
+11
BlitzZMay
SinQ
Magdalena
LucyChan
Topaz
Metaphysical~
bizzareboy
Slow Drop
Rika
Aly
Serena
15 participan?i
Cum ti se pare forumul?
Sondaj
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
Cum ti se pare forumul?
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
- Mesaj n°2
Re: Cum ti se pare forumul?
e super, chiar nu am nici un comentariu cu parere de rau, chiar ador forumul, tine-o tot asa in continuare, poate chiar mai bine
Rika- Anime Designer
- Numarul mesajelor : 57
Varsta : 28
Localizare : Angel's Castle
Puncte : -3
Data de inscriere : 07/01/2009
- Mesaj n°3
Forumul e super,spun si eu,imi place cum ati organizat portalul,tot felul de informatii folositoare ptr fanii anime.Good job,Serenity!!!
Slow Drop- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 26
Localizare : Orchestra of Rain
Puncte : 8
Data de inscriere : 01/02/2009
- Mesaj n°4
Eu am votat "Mai trebuie lucrat" de ce?
In primul rand categoriile nu sunt foarte bine organizate o.O sunt amestecate si trebuie sa te chinui putin sa gasesti ceva.
Aspectul forum-ului e uhm prea simplu ca sa zic asa? o.O'
Apoi activitatea ... vad ca trec destul de multi useri pe forum zilnic, dar nu se prea posteaza, deci forum-ul e cam mort O.O' Poate ar trebui sa veniti cu ceva nou o.O'
In primul rand categoriile nu sunt foarte bine organizate o.O sunt amestecate si trebuie sa te chinui putin sa gasesti ceva.
Aspectul forum-ului e uhm prea simplu ca sa zic asa? o.O'
Apoi activitatea ... vad ca trec destul de multi useri pe forum zilnic, dar nu se prea posteaza, deci forum-ul e cam mort O.O' Poate ar trebui sa veniti cu ceva nou o.O'
bizzareboy- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 42
Localizare : Campina
Puncte : 45
Data de inscriere : 09/11/2008
- Mesaj n°5
mi se pare in regula.......fata de alte forumuri anime pe care sunt logat e ok:))
Metaphysical~- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 20
Localizare : Theater Scenery~
Puncte : 36
Data de inscriere : 28/03/2009
- Mesaj n°6
Pana in prezent forumul este dragut nu am nimic de comentat la el insa ^^ totusi mai sunt niste lucruri e care le-ati mai putea adauga pe aici ^^ poate niste sectiuni noi unde useri sa poata fi activi nu stiu ^^
Pentru un forum insa este destul de bun ^^
Pentru un forum insa este destul de bun ^^
Topaz- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 15
Puncte : 17
Data de inscriere : 02/04/2009
- Mesaj n°7
Dupa parerea mea forumul e super !
Desi sunt noua pe aici... pot zice ca imi place aspectul forumului , felul in care sunt aranjate categoriile si forumurile , totul e dragut ! Despre membri inca nu comentez, desi pe unii ii stiu , dar cred ca toti sunt de treaba . Fantasty-anime e chiar ineteresant si sper sa aiba succes in continuare ! ^____^
Desi sunt noua pe aici... pot zice ca imi place aspectul forumului , felul in care sunt aranjate categoriile si forumurile , totul e dragut ! Despre membri inca nu comentez, desi pe unii ii stiu , dar cred ca toti sunt de treaba . Fantasty-anime e chiar ineteresant si sper sa aiba succes in continuare ! ^____^
Serena- Fantasy Admin
- Mesaj n°8
Multumesc tuturor de pareri si sper ca ca sunt sincere (ceea ce imi si doream daca mai aveti idei, sugestii, nemultumiri va rog sa-mi spuneti (Rules&Stuff->Sugestii/Nemultumiri), vreau ca forumul sa fie pe placul tutror!
LucyChan- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 349
Localizare : Buzau - Lumea marmotelor malefice
Puncte : 434
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Kaname Chidori
- Mesaj n°9
Si mie imi place! ^^ E super !! Imi place enorm fundalul si banner`ul.. Etto..tine`o tot asa Serenity! *hugs*
Magdalena- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 113
Puncte : 137
Data de inscriere : 01/02/2009
- Mesaj n°10
Eu am votat Merge
Mie imi place forumul mult lol XD Dar i-ar trebui mai multe subiecte... Adica nu ai unde sa postezi, chiar daca ai vrea O.o' ar trebui sa va uitati la concursul ala de posturi facut de Serenity, ma inscriu si eu, numai daca apar mai multi participanti u.u'
Asa... Cred ca ar mai trebui membri... [stiu cum e sa nu ai membri lol zz''] asa si mai multa actiune...
Personal, imi place forumul. Dar repet, ii trebuie locuri de postat XDD
Mie imi place forumul mult lol XD Dar i-ar trebui mai multe subiecte... Adica nu ai unde sa postezi, chiar daca ai vrea O.o'
Asa... Cred ca ar mai trebui membri... [stiu cum e sa nu ai membri lol zz''] asa si mai multa actiune...
Personal, imi place forumul. Dar repet, ii trebuie locuri de postat XDD
Serena- Fantasy Admin
- Mesaj n°11
Oke, Dimethicone, am sa incerc sa mai ac topicuri (am cam ramas fara idei in ultima vreme) si daca ai vreo idee te rog sa mio spui la topicul Sugerstii sau poate chiar s-o pui in practica. :).Si mersi de parerea sincera. >:d<
SinQ- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 264
Varsta : 30
Localizare : Uhm ... Ancient Greece O.o'
Puncte : 279
Data de inscriere : 20/07/2009
- Mesaj n°12
Am votat 'Dragut'. Momentan nu sunt loghata pe prea multe forumuri [am taiat crunt din ele ><'], but daca ar fii sa fac o comparatie, e dragut xD. Sugestii sau nemultumiri nu prea am chef sa le insir pe aici, but stiu forumul de ceva timp si mi se pare ca ai mai avansat^^.
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°13
Consider ca e un forum ok, i'am urmarit evolutia de ceva timp, acum pot spune ca a ajuns la un nivel foarte bun...
Ah..si trebuie neaparat sa multumesc adminului ca a schimbat skinul...consider ca e mult mai bine asa, acel tip de verde ma irita xD
De lucrat la el..nu stiu...probabil mai usor cu categoriile in categorii, exceptie la animeuri, te ia somnul pana dai click.
Chiar imi place atmosfera de pe el, e prietenos.
Ah..si trebuie neaparat sa multumesc adminului ca a schimbat skinul...consider ca e mult mai bine asa, acel tip de verde ma irita xD
De lucrat la el..nu stiu...probabil mai usor cu categoriile in categorii, exceptie la animeuri, te ia somnul pana dai click.
Chiar imi place atmosfera de pe el, e prietenos.
Lum- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 38
Puncte : 321
Data de inscriere : 12/07/2009
Personaj : Invader Lamu
- Mesaj n°14
Consider ca e un forum foarte frumos, are un Skin super, si vad ca incepe din nou sa prinda viata, desi o perioada a fost un pic cam in coma. Sper ca impreuna vom reusi sa il aducem la o stare de activitate cat mai buna.
Anomal!ca- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 449
Localizare : somewhere in this world
Puncte : 578
Data de inscriere : 18/08/2009
Personaj : Kumako
- Mesaj n°15
imi palce forumul asa ca am pus: "E super!" Serenity este de treaba ff activa si majoritatea useriilor la fel , singurul lucru care lipseste la forumul acesta sunt cati mai multi useri noi ..dar asta nu e vina nimaniu...si poate ar trebui sa facem putina publicitate ca sa atragem userii in rest e una dintre cele mai bune forumuri la care inca postez so good job
Criminal.Mind- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 40
Localizare : In mormant cu MJ
Puncte : 44
Data de inscriere : 09/09/2009
- Mesaj n°16
Forumul mi se pare dragut(nu ma inscriam daca nu mi se parea).Dar nu pot vota super doarece nu sunt obsedata.Recunosc,Serenity,ai facut un forum frumos insa nu mi se pare normal sa votez super o.O...So..Votez merge ^^"
micuta_haruki- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 27
Localizare : orasul copiilor
Puncte : 47
Data de inscriere : 22/09/2009
- Mesaj n°17
e suuuuper desigur cred ca administratorul a lucrat mult la el asa ca merita aplaudat