Scris de Tommy <3 Mar 28 Iul 2009, 01:34
well, my turn nou
love:
-anime [asta e clar ;x]
-manga [d'oh...mai ales yaoi, obsesia mea -.-']
-my family [asta e clar, oricat m'ar certa tot ii iubesc ]
-my friends [who can't leave without them?]
-music [rock, j-rock, j-pop...i'm music addict <3, i luv shou, nao, de la alice nine, uruha and aoi de la the gazette <33]
-chocolate [ca oricarui cochil normal xD]
-ice'cream [mda, iubirea mea de vara ]
-sora mea de cruce [mi'e dor de ea T^T]
-sys [aka Chou ;x si ca alint..e bebelu' meu, just mine, clar?]
-my puppy [ahh, cat il iubesc eu pe el, chiar daca mi'a mai rupt hainele, telu' -.-' era pui..se iarta ]
-animalele in general [exceptand taratoarele, insectele si etc..etc xD]
-lupii
-yaoi'u [na ca o pusesi si p'asta ]
-natura [mai ales muntii...imi place sa ma catar pe stanci ;x]
-pc'u [logic...altfel nu as fi acum aici ]
-and, marele si sfantu' internet
-lollipop
-nights
-forums [RPG, anime]
now..hate:
-manelele [fara discutii xD]
-cocalarii
-pit(z)ipoancele
-ingamfati
-mincinosi
-cei ce considera ca stiu tot [d'oh..se cred buricul Pamantului =.=']
-Monica Columbeanu [tipa asta e proasta de'a binelea xD]
-muzica mult..mult prea lenta xD
-paianjenii
-taratoarele [serpi, soparle, rame, viermi etc...]
-brostele [nu le suport..mai ales dupa ce patisi acum cateva zile T^T]
-emisiunile fara rost si noima, la fel si in cazul filmelor [care au fost facute doar de dragul de a face ceva]
-OTV'u...[okay, chiar nu vad rostul acestui post stupid..care a avut un adevarat serial aka telenovela cum o numesc eu ce a lansat pe o mare idioata, respectiv Magda Ciumac]
-Magda Ciumac [tipa chiar ma enerveaza, cu fit(z)ele si talentele ei =.=']
-Naomi [okay, am inteles..o vrut sa fie femeie, but WTF?! de ce mai tre' sa apara si pe la tv..baga copii in spital de frica, and...pe cand zisesi ca scapasi de ea, apare iarasi, traumatizata vezi Doamne ca o tuns'o, vai..ce induiosator, ala o fi vrut sa'i aduca aminte ce e un realitate, aka ca e barbat]
-Nikita [God, nu se putea sinucide? facea un bine enorm omenirii, desi mai sunt destule specimene asemanatoare ei...dar macar ei nu apar pe orice canal dai O.O' acum inca e mai bine, o nascut si sta acas' cu copchilu..cred si sper, vreau sa dorm linistita, aka ca noroc, inca nu am visat'o, da poate altii da ]
-serialul Elodia [oh God...i don't care daca aia e moarta sau nu..dar nu trebuie sa'mi cante in fiecare zi in cap mie despre Elodia, sa fie sanatoasa...moarta sau vie, sau cum o fii ]
-sa fiu trezita din somn [si cei care o fac o fac intotdeauna cand visez mai frumos T^T apoi ce le aud urechiile..exceptand la mama, ca daca ii zic ei ceva incepem o cearta de toata frumusetea, si dupaia ne plangem amandoua ca intarziem..again -.-']
-sa fiu deranjata cand lucrez la ceva important [eu imi pierd repede ideile..si au niste sincronizari cei care au nevoie de mine..de tot invidiatul T^T"]