Fantasy Anime

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

3 participan?i

Parere anime

Moony
    Moony
    Anime Newbie
    Anime Newbie

Numarul mesajelor : 69
    Varsta : 29
    Puncte : 21
    Data de inscriere : 19/12/2008
    Personaj : Kanna Okamura

Parere anime Empty Parere anime

Mesaj Scris de Moony Sam 20 Dec 2008, 14:38

Mie una imi place foarte mult anime-ul si chiar daca e cu mult sange si lucruri asemanatoare nu ma opresc sa il vizionez,in font nu mai am 9 ani.Sunt multe persinaje diferite care impreuna lucreaza pentru a ucide vampirii si moroii(oameni care au tot sangele supt de un vampir).In organizatie sunt 2 vampiri:Alucard(se crede ca el e Dracula,primul si cel mai puternic vampir,de altfel Dracula e numele lui intors) si Seras Victoria(o politista care a fost ranita de Alucard).Sefa Organizatiei Hellsing este Integra Wingates Hellsing in varsta de 23 de ani si se afla la conducere de 10 ani de cand tatal ei a murit lasand-o pe ea in locul lui.
    Rika
    Rika
    Anime Designer
    Anime Designer

Numarul mesajelor : 57
    Varsta : 28
    Localizare : Angel's Castle
    Puncte : -3
    Data de inscriere : 07/01/2009

Parere anime Empty Re: Parere anime

Mesaj Scris de Rika Joi 15 Ian 2009, 20:06

Etto...cred ca e un anime hmm...cum sa spun,dragut.Are actiune,dar la inceput nu prea mi-a inspirat interes,intr-un fel e diferit de celelalte animeuri,dar mie mi-a fost cam plictisitor sa-l privesc si il priveam doar atunci cind aveam chef,sau cind eram plictisita,n-am privit intrg animeu,dar nici nu cred ca am ratat prea mult.:XD.La inceput imi placea ideea cu vampirii,dar acum ma dezgusta putin(sorry ptr exprimare,nu ma luati in seama,de altfel).In rest,e simpatic animeul.
    Polaris
    Polaris
    Anime Fan
    Anime Fan

Numarul mesajelor : 117
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Puncte : 165
    Data de inscriere : 16/07/2009

Mesaj Scris de Polaris Vin 31 Iul 2009, 11:02

Mie una îmi place mult- deși este prea scurt... Ținând cont că-mi plac în general animele cu vampiri, acesta nu a făcut excepție- plus că mi-a atras atenția numele, care m-a dus cu gândul la renumitul Van Helsing.
    Grafica nu mi-a prea plăcut, Op/End au fost însă în regulă- mi-a plăcut melodia din op.
    Personajele au fost și ele interesante- cel mai mult mi-a plăcut Alucard- Dracula pe invers - și Integra- adiă mi-a plăcut mult imaginea de femeie sigură pe ea și care este în stare să facă orice pentru binele organizației.
    După cum am mai spus, mi s-a părut prea scurt, dar m-am delectat cu fiecare episod- și l-am văzut deja de vreo două ori.
    Moony
    Moony
    Anime Newbie
    Anime Newbie

Numarul mesajelor : 69
    Varsta : 29
    Puncte : 21
    Data de inscriere : 19/12/2008
    Personaj : Kanna Okamura

Mesaj Scris de Moony Dum 13 Sept 2009, 19:46

Si mie imi pare rau ca s-a terminat doar dupa 13 episoade.
    Mi-a placut foarte tare melodia din opening.
    O am pe telefon si o ascult destul de des.
    E potrivita cu animeul intr-un fel sau altul.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi 2024, 13:50