Heya and Welcome to Gravitation FC ^^ Daca esti fan Gravitation ce mai astepti ? Vino si alature'te noua ^^
Ca orice FC , este nevoie de un userbar so ... acesta este userbaru' FC Gravitation :
Codul :
Pentru cei ce se vor inscrie [ sper XD ] am cateva intrebari :
1.Care este personajul vostru preferat ? [ argumentati ]
2.Ce ati crezut la inceput ? Ca Shuichi e fata sau baiat ?
3.Va place animeul chiar daca este boyxboy ? [ argumentati macar 2 randuri XD ]
Raspunsurile mele :
1.Shuichi este personajul meu preferat deoarece este foarte haios , plin de viata si niciodata nu s'a oprit din a'l iubi pe Yuki
2.La inceput , cand l'am vazut pentru prima oara pe Shu am crezut ca e fata apoi dupa ceva vreme mi'am dat seama ca defapt si de drept este baiat si nu'mi venea deloc sa cred acest lucru
3.Da , normal ca'mi place deoarece ador animeurile boyxboy . Este foarte interesant sa vezi 2 baieti care sunt impreuna [ ca iubiti XD ] , actiunea este interesanta si personajele de asemenea . este un anime super . merita vizionat .
Ca orice FC , este nevoie de un userbar so ... acesta este userbaru' FC Gravitation :
Codul :
- Cod:
[IMG]http://i418.photobucket.com/albums/pp264/Kimoka-chan/desenele%20mele/gravitationfcuserbar2-1.png[/IMG]
Pentru cei ce se vor inscrie [ sper XD ] am cateva intrebari :
1.Care este personajul vostru preferat ? [ argumentati ]
2.Ce ati crezut la inceput ? Ca Shuichi e fata sau baiat ?
3.Va place animeul chiar daca este boyxboy ? [ argumentati macar 2 randuri XD ]
Raspunsurile mele :
1.Shuichi este personajul meu preferat deoarece este foarte haios , plin de viata si niciodata nu s'a oprit din a'l iubi pe Yuki
2.La inceput , cand l'am vazut pentru prima oara pe Shu am crezut ca e fata apoi dupa ceva vreme mi'am dat seama ca defapt si de drept este baiat si nu'mi venea deloc sa cred acest lucru
3.Da , normal ca'mi place deoarece ador animeurile boyxboy . Este foarte interesant sa vezi 2 baieti care sunt impreuna [ ca iubiti XD ] , actiunea este interesanta si personajele de asemenea . este un anime super . merita vizionat .
Ultima editare efectuata de catre ...::YumI-ChaN::... in Vin 10 Iul 2009, 23:18, editata de 1 ori