Hm, cred ca mi-ar placea sa ma aflu pe o insula exotica, dar sa fiu singura (n-as vrea sa fie pustie, doar sa nu ma deranjeze nimeni).Sa simt briza oceanului si nisipul fierbinte sub picioare 8->
+5
LucyChan
Polaris
Tommy <3
Magdalena
Serena
9 participan?i
Unde ai vrea sa te afli acum?
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
Unde ai vrea sa te afli acum?
Magdalena- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 113
Puncte : 137
Data de inscriere : 01/02/2009
- Mesaj n°2
Re: Unde ai vrea sa te afli acum?
Im mijlocul Parisului XD Sa ma plimb prin Paris si sa ma uit la case, cladiri, masini, oameni... Tooooot <33 Si sa mai fie cineva cu mine lol. Urasc sa fiu singura :]
Tommy <3- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 104
Varsta : 29
Localizare : pe Pluto [it's nice, come here :>]
Puncte : 106
Data de inscriere : 27/07/2009
- Mesaj n°3
well, i want in Japan <333 and, am si cu cine sa merg [singura e plictisitor :))] in fine, as vrea sa fiu in Japan, nu conteaza unde...:))
Polaris- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 117
Varsta : 30
Localizare : On the moon
Puncte : 165
Data de inscriere : 16/07/2009
- Mesaj n°4
Aș vrea, dacă se poate, să fiu în Aspen- nu sunt pretențioasă deloc, știu... Ador zăpada, așa că vreau să mă dau cu schiurile/sania, să mă bulgăresc cu cei mai buni prieteni, să vin seara de afară și să mă așez în fața șemineului cu o cană de ciocolată caldă în mână.
LucyChan- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 349
Varsta : 28
Localizare : Buzau - Lumea marmotelor malefice
Puncte : 434
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Kaname Chidori
- Mesaj n°5
Mi`ar placea sa ma aflu in Franta ca sa ma pot duce la Disney land x_X Desi la varsta mea nimanui nu`i mai pasa de jucarii,lumea roz si fericita,intr`un cuvant copilaria... Etto,eu o ador! As vrea nespus de mult sa fiu acolo in acest moment!
Lum- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 38
Puncte : 321
Data de inscriere : 12/07/2009
Personaj : Invader Lamu
- Mesaj n°6
Eu as vrea sa fiu in Tenerife. E foarte frumos acolo si parca acolo e vara tot timpul anului.
Anomal!ca- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 449
Localizare : somewhere in this world
Puncte : 578
Data de inscriere : 18/08/2009
Personaj : Kumako
- Mesaj n°7
erm..as vrea sa fiu in Anglia...imi place la nebunie mediul conjuratr de acolo, cladirile, castelele si pot admira natura si mai ales istoria Angliei care ma pasioneaza de cand eram mica
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°8
La dentist.
Iar ma iau durerile de dinti.. Desi mi'e al naibii de frica de bormasinile alea sau ce naiba imi baga pe gat, vreau sa'mi scoata cariile, eventual sa raman fara niciun dinte x__x
*Auuuu...><
Daaar..ca sa alegem si o locatie......la un cabinat medical de prin Paris, ceva?
Ooooh champs elysees, numai auzind vreo doua trei cuvinte si deja'mi incep perioadele fanatice.
Mw-ha-ha.
Iar ma iau durerile de dinti.. Desi mi'e al naibii de frica de bormasinile alea sau ce naiba imi baga pe gat, vreau sa'mi scoata cariile, eventual sa raman fara niciun dinte x__x
*Auuuu...><
Daaar..ca sa alegem si o locatie......la un cabinat medical de prin Paris, ceva?
Ooooh champs elysees, numai auzind vreo doua trei cuvinte si deja'mi incep perioadele fanatice.
Mw-ha-ha.
SinQ- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 264
Localizare : Uhm ... Ancient Greece O.o'
Puncte : 279
Data de inscriere : 20/07/2009
- Mesaj n°9
Uitandu-ma peste subiectele noi, mi-a venit un chef de soare, plaja, galagie, etc. Hawaii suna bine :D.