Fantasy Anime

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Toradora

Polaris
    Polaris
    Anime Fan
    Anime Fan

Numarul mesajelor : 117
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Puncte : 165
    Data de inscriere : 16/07/2009

Toradora Empty Toradora

Mesaj Scris de Polaris Mar 04 Aug 2009, 13:13

Toradora este o comedie romantică ce îl are ca protagonist pe tânărul Ryūji Takasu care, de la dispariția tatălui său, are grijă de casă. Este obsedat de curățenie și se pricepe foarte bine la gătit. În ciuda firii sale liniștite, este considerat un delicventa datorită ochilor său.
    Povestea începe în momentul în care Ryūji- în încercarea s-a disperată de a face intrarea în anul doi la liceu cât mai favorabilă- dă nas în nas cu Taiga Aisaka, cel mai periculos "animal" al școlii, supranumită și Palmtop Tiger.
    Imediat Ryūji află că Taiga este cea mai bună prietenă a fetei pe care o place, Minori Kushieda. Soarta face ca cei doi "delicvenți" ai școlii să fie vecini- Taiga într-un complex de apartamente de lux, iar Ryūji într-un apartament modest din imediata apropiere- și să descopere, într-un mod accidental, că fiecare este îndrăgostit de cel mai bun prieteni al celuilalt( Ryūji de Minori, iar Taiga de Yūsaku Kitamura) .
    Astfel, aventura lor de ai cucerii începe...

My opinion:
    Abia acum câteva zile l-am terminat de văzut* după vreo trei amânări* și chiar mi-a plăcut- în special grafica. Povestea în sine, deși nu tocmai originală, a fost comică- am râs, da, foarte mult chiar( Palmtop Tiger of happiness - a fost tare episodul ) .
    Personajele mi-au plăcut- Taiga a fost puțin*puțin mai mult* dusă, dar au fost momente în care era adorabilă- spre exemplu de Crăciun. Ryūji mi-a lăsat impresia unei persoane foarte grijulii, dar și extrem de obsedată de curățenie. Minorin a fost simpatică, dar parcă prea hiperactivă. Yūsaku a fost... Erm, normal- dacă fac abstracție de ce a făcut când a aflat că(,) Kanō se duce să studieze în America. În ceea ce o privește pe Amy- Amin - , la început mi s-a părut ușor ticăloasă, dar apoi a fost în regulă.
    One in all, chiar mi-a făcut plăcere să văd anime-ul^^

Data/ora curentă este: Lun 25 Noi 2024, 08:07