Fantasy Anime

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

2 participan?i

Perfect Girl Evolution

Polaris
    Polaris
    Anime Fan
    Anime Fan

Numarul mesajelor : 117
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Puncte : 165
    Data de inscriere : 16/07/2009

Perfect Girl Evolution Empty Perfect Girl Evolution

Mesaj Scris de Polaris Mar 04 Aug 2009, 13:17

Perfect Girl Evolution- sau The Wallflower- este povestea unei tinere adolescente pe nume Sunako Nakahara care, după ce a fost numită urâtă de către primul băiat căruia i-a mărturisit că-l iubește, a devenit o fire extrem de închisă. A ajuns să iubescă întunericul, să se uite mereu la filme de groază și să colecționeze schelete.
    Fiind extrem de îngrijorată de starea ei, mătușa fetei, o doamnă respectabilă și foarte bogată, o trimite să stea într-un dintre vilele sale, împreună cu patru băieți superbi. Ei trebuie să o transforme pe Sunako într-o adevărată "lady" , iar dacă reușesc nu o să mai trebuiască să plătească chiria la casă.
    Deși ideea pare destul de simplă, planurile băieților sunt date peste cap de comportamentul lui Sunako, care refuză cu vehemență să-și revină. Deși uneori pare că este pe calea cea bună, tânăra revine la vechile ei obiceiuri: întunericul și fimele de groază.

*Anime-ul a fost făcut după manga-ul cu acelși nume, așa că nu are foarte multe episoade momentan.*

Părerea mea:
    Mie una mi-a plăcut din prima clipă. Am aprecit mult umorul negru și situațiile neprevăzute prin care trec cei cinci locatari ai vilei.
    Grafica este destul de bună, iar OP/END sunt și ele în regulă. Personajele sunt de-a dreptul geniale- Kyohei, cel obsedat de mâncare și care este extrem de apropiat de Sunako, deși ea înceracă mai tot timpul să-l îndepărteze; Takenaga, tipul liniștit și inteligent, care este extrem de sfios când vine vorba să-și exprime sentimentele față de prietena lui, Noi; Yuki, băiatul care deseori este considerat fată datorită faptului că arată foarte bine și ultimul, dar nu cel din urmă: Ranmaru, tânărul playboy care obișnuiește să aibă relații cu femeile căsătorite, frumoase și pline de bani, dar care începe să se îndoiească de capacitatea sa de cucerire în momentul în care își cunoaște logodnica.
    Este un anime foarte bun, îl recomand tuturor celor care doresc o doză de comedie amestecată cu romance.
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Anime Demon
    Anime Demon

Numarul mesajelor : 449
    Varsta : 30
    Localizare : somewhere in this world
    Puncte : 578
    Data de inscriere : 18/08/2009
    Personaj : Kumako

Perfect Girl Evolution Empty Re: Perfect Girl Evolution

Mesaj Scris de Anomal!ca Lun 07 Sept 2009, 15:46

am adorat anime-ul numele anime-ului in japoneza e Yamato Nadeshiko Shici Henge in caz ca nu gasiti episoadele cand le scrieti in engleza.
    Mi-a placut foarte mult si mi-am reamintit de Ouran High School Host Club dar m-am bucurat ca povestea este diferita personajele au fost excelente caracterul lor avea un har aparte si a fost chiar foarte amuzant daca mai stie cineva anime-uri de genul acesta sa-mi zica si mie

Data/ora curentă este: Dum 24 Noi 2024, 04:17