Fantasy Anime

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

2 participan?i

Lovely Complex

Polaris
    Polaris
    Anime Fan
    Anime Fan

Numarul mesajelor : 117
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Puncte : 165
    Data de inscriere : 16/07/2009

Lovely Complex Empty Lovely Complex

Mesaj Scris de Polaris Mar 04 Aug 2009, 13:24

Povestea îi are în centru pe Koizumi Risa și Atsushi Ootani, doi adolescenți complexați de înălțimea lor- el este prea scund, iar ea prea înaltă. Datorită acestui lucru încă nu au pe cineva de care să se îndrăgostească. Astfel, decid să se ajute reciproc pentru aș găsi persoana ideală, dar lucrurile nu sunt așa de simple precum par.
    Nu după mult timp, Risa se îndrăgostește de Ootani și, deși își mărturisește dragostea, este respinsă de două ori. Totuși tânăra nu se dă bătură, iar până la urmă lucrurile se rezolvă între cei doi.

Părerea mea:
    Eu am văzut anime-ul acum o lună, parcă. Mi-a plăcut mult, dat fiind că era comedie și romance. Grafica a fost bună, iar OP/Ed au fost și ele reușite. Povestea era un pic cam, erm... Comună. Adică doi adolescenți care nu se suportă și care sunt complexați de înălțimea lor ajung, la final, să iasă împreună.
    În ceea ce privește personajele, ei bine au fost amuzante*chiar foarte amuzante*. Mi-au plăcut enorm paradoxurile, ironiile- în special cele referitoare la nume: Koizumi Risa*little spring* și Atsushi Ootani*big valley* - și momentele în care se certau din nimic*All Hanshin Kyojin - cu se enervau când cineva îi striga așa *
    Dar mă bucur că diferența de înălțime nu i-a împiedicat să fie prieteni, ba chiar i-a adus împreună.
    Un anime foarte bun, plin de momente comice și romantism.
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Anime Demon
    Anime Demon

Numarul mesajelor : 449
    Varsta : 30
    Localizare : somewhere in this world
    Puncte : 578
    Data de inscriere : 18/08/2009
    Personaj : Kumako

Lovely Complex Empty Re: Lovely Complex

Mesaj Scris de Anomal!ca Sam 05 Sept 2009, 17:59

Lovely Complex este unul dintre anime-urile mele preferate.. am fost atata de atrasa de poveste incat am citit si manga , am vazut filmul si am vaszut anime-ul este un anime cu o poveste originala ,grafica este excelenta si am soundtrack-urile pe care le mai ascult din cand in cand

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi 2024, 19:28