Fantasy Anime

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hetalia Axis Powers

Polaris
    Polaris
    Anime Fan
    Anime Fan

Numarul mesajelor : 117
    Varsta : 30
    Localizare : On the moon
    Puncte : 165
    Data de inscriere : 16/07/2009

Hetalia Axis Powers Empty Hetalia Axis Powers

Mesaj Scris de Polaris Sam 29 Aug 2009, 22:44

Story: Hetalia Axis Powers este un anime a cărui acțiune se petrece în mijlocul Războaielor Mondiale. Toate țările sunt reprezentate sub forma unor personaje a căror personalitate este definită de "poziția" pe care au avut-o în război- au luptat, s-au dat la o parte sau au fost neutre.
    Numele de Hetalia este o combinație între hetare- nefololositor în japoneză- și Italia - fapt ce scoate în evidență aparenta lașitate de care a dat dovadă Italia în al II-lea Război Mondial.
    Episoadele nu au o durată foarte mare- în jur de 5 minute- și se bazează mai multe pe fapte comice, oarecare ironii și multă istorie.

Părere proprie:
    Am terminat destul de recent seria- eee, 5 minute episodul, ce să te aștepți... La început a fost ciudat- primul episod s-a desfășurat cu viteza luminii și nu am ajuns să înțeleg mai nimic. Apoi, după încă vreo câteva episode am ajuns să înțeleg acțiunea și, deși la început doar comedie nu-mi părea, pe parcusr am înțeles că totul era practic un fel de parodie istorică
    Spoiler:
    . Au fost unele faze de-a dreptul memorabile*
    Spoiler:
    Grafica mi-a plăcut* în special la chibitalia, Italy era așa de dulce și pufos* iar soundtrackurile au fost drăguțe
    Spoiler:
    One in all, un anime pe care-l recomand; foarte util la istorie.

Data/ora curentă este: Vin 22 Noi 2024, 07:09