Sincersa sa fiu acum vreo jumatate de ora am ajuns acasa.Unde am fost?Well La Nijikon, desigur! <3.M-am intors cu insigne [ca de obicei :))] si stikere xD.Ce pot sa zic, nu am vazut cosplay nici de data asta, nu am mai putut sta, dar sper sa ma duc maine.Seamana cu cel de anum trecut, dar pot sa zic a fost oarecum mai bine organizat acesta.Erau postere cu carul! :)), doar ca eu nu mi-a prea luat pentru ca nu ma lasa mama sa le pun pe pereti...
Anyway, am stat si am vazut si cateva AMVuri, foarte reusite [Shugo Chara, Suki, Lucky Star si nu mai tin minte xD]
Voi ati fost la Nijikon?Daca da ce impresii v-a lasat si daca aveti poze pe care le-ati facut voi le puteti pune aici.
Anyway, am stat si am vazut si cateva AMVuri, foarte reusite [Shugo Chara, Suki, Lucky Star si nu mai tin minte xD]
Voi ati fost la Nijikon?Daca da ce impresii v-a lasat si daca aveti poze pe care le-ati facut voi le puteti pune aici.
Ultima editare efectuata de catre Serena C.C. in Sam 24 Oct 2009, 20:11, editata de 1 ori