Hey to everyone!
După cum se observa,ați "acumulat" un nou membru -eu-.*teehee*Nu sunt incredibilă când vine vorba de prezentări,însă I'll try my best.As it clearly can be seen I'm a female ^.^'. Numele meu real nu cred că este foarte important, de aceea nici nu mă chinui sa îl menționez. Kay e mai scurt,și are rezonanță;cât despre vârstă,eh sunt destul de bătrână încât să conduc o mașină.
Hmm anime și manga likes,să vedem...teoretic nu am preferințe ,citesc și vizionez absolut ce îmi trece prin fata ochilor, bineînțeles dacă am timp, însa îmi cam lipsește.
Anime-și-acum sa înceapă preferatele :Ouran High School Host Club, Kroshiro To Towa no Sora, Ginban Kaleidoscope,Naturo,Uta Kata, D.N.Angel,Jigoku Shoujo,Kono Minikuku Mo Utsukushii Sekai,Gakuen Alice...și etc încă vreo 50.
Manga, nu sunt really into,dar câteodată ma mai apuca cititul de manga si printre cele care mi-au rămas întipărite în minte sunt:Dengeki Daisy,Gakuen Alice, Tsubasa Reservoir Chronicle,Air Gear, Kuroshitsuji, DOGS etc.
Also, când vine vorba de filme și cărți sunt imbatabila *tiihii*
Urăsc geografia și istoria și sunt un hug maniac.[asta trebuia menționat].
Well,cam atât. Descrierile sunt chinuitor de enervante,nu știu niciodată ce dorește cineva să afle de la mine,așa că, mai bine le las neterminate...