Pai in cazul meu nu se prea intampla...eu rar sunt suparata....si cand sunt incerc sa ma linistesc ascultand muzica sau vorbind cu prietenele mele ^^
+9
Magdalena
StillDoll
SinQ
Charme
LucyChan
Qanna
Aly
Serena
Doppelganger
13 participan?i
Ce faci cand esti suparata/suparat?
Doppelganger- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 47
Varsta : 31
Localizare : Croft Manor
Puncte : 68
Data de inscriere : 16/04/2009
- Mesaj n°1
Ce faci cand esti suparata/suparat?
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°2
Re: Ce faci cand esti suparata/suparat?
Um..depinde motivul, dar de obicei vorbesc cu cineva anume si ascult muzica, care-mi schimba starea sau ma calmeaza, sau vorbesc cu my BFFs
Ultima editare efectuata de catre Serenity in Lun 18 Mai 2009, 22:08, editata de 1 ori
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
- Mesaj n°3
mdah... cand sunt suparata depinde: ori imi trece repede, ori imi inveseleste momentul cineva XD ori tine mai mult, si ma delectez cu muzik depinde de situatie XD
Qanna- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Puncte : 36
Data de inscriere : 14/06/2009
- Mesaj n°4
plang...cand sunt suparata plang....deci asa fac tot timpul >.<"....
LucyChan- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 349
Varsta : 28
Localizare : Buzau - Lumea marmotelor malefice
Puncte : 434
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Kaname Chidori
- Mesaj n°5
uh, eu ma enervez si incep sa plang,imi pun castile de la telefon si ascult muzica la maxim. T.T'' iar in cazul meu, sunt suparata mai mereu,asa ca sunt obisnuita cu asta...
Charme- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 122
Varsta : 30
Puncte : 128
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Shihouin Yoruichi
- Mesaj n°6
Rar...foarte rar as putea spune din an in Paste chiar daca ma supar imi trece repede, maxim daca tin sa fiu suparata pe careva 2 zile ...da atunci cand ma supar (uneori) nu mai imi trece ohoo multa vreme xD e exemplu am boala pe o afurisita mica si nu m-am lasat de ea pana nu am lovit-o acolo und eo doare mai tare si inca si acum sunt suparata pe ea! In fine nu'i genul meu sa ma supar cu una cu doua...de obicei ma enervez xD sau altadata vorbesc cu prietenele mele ori pe mess si imi trece...
SinQ- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 264
Localizare : Uhm ... Ancient Greece O.o'
Puncte : 279
Data de inscriere : 20/07/2009
- Mesaj n°7
Cand ma supara o persoana, nu mai vorbesc cu ea o luna, desi mie mi-a trecut supararea. Cand sunt foarte, foarte suparata si nervoasa ascult rock hard la maxim, imi da sentimentul acela de nebunie, ma scoate din minti, desi eu ar trebui sa ma calmez.
StillDoll- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 31
Varsta : 29
Localizare : Lumea fanteziilor X::X:X
Puncte : 33
Data de inscriere : 30/07/2009
Personaj : StillDoll
- Mesaj n°8
Pai nu sunt suparata prea des dar atunci cand ma supar incerc sa ma calmez usor si fac ceva amuzant sa ma apuce rasu si i zic Hey ce mai faci?si incep sa rad si cum ca nu sa intamplat nimica.
Magdalena- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 113
Puncte : 137
Data de inscriere : 01/02/2009
- Mesaj n°9
Well, depinde ce intelegeti prin cuvantul "suparata". Eu nu sunt niciodata suparata, doar nervoasa in exces XD Ce fac? Pai nimic lol. Astept sa teraca de la sine pentru ca ma enervez mai tare daca incerc sa ma stapanesc lol .-., Cand sunt...Trisa sa zicem, ascult muzica si ma plimb si incerc sa uit o.o' In fine, de obicei trec foarte repede peste momentele grele, asa ca nu mi se intampla sa fiu suparata/nervoasa sau cum vreti voi. Stiu sa imi pastrez calmul foarte bine XD
Polaris- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : On the moon
Puncte : 165
Data de inscriere : 16/07/2009
- Mesaj n°10
Nu știu de ce, dar nu mă supăr eu prea des- mai mult mă enervez- dar dacă o fac, îmi trece destul de repede( bine, asta depinde și de cauza supărării mele).
În acest caz, prefer să stau în liniște în camera mea, să ascult muzică, să desenez, să scriu- chestia asta chiar mă eliberează- sau să citesc.
În acest caz, prefer să stau în liniște în camera mea, să ascult muzică, să desenez, să scriu- chestia asta chiar mă eliberează- sau să citesc.
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°11
Ce fac?
De facut sparg, stric, urlu..mai mult sunt decazuta moral si enervata decat suparata, dezamagita sau mai stiu eu ce.
In ceea ce priveste persoana, nu ma las pana nu'i zic vreo doua. *toata lumea'mi spune ca sunt oribila atunci.
De facut sparg, stric, urlu..mai mult sunt decazuta moral si enervata decat suparata, dezamagita sau mai stiu eu ce.
In ceea ce priveste persoana, nu ma las pana nu'i zic vreo doua. *toata lumea'mi spune ca sunt oribila atunci.
Criminal.Mind- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 40
Varsta : 28
Localizare : In mormant cu MJ
Puncte : 44
Data de inscriere : 09/09/2009
- Mesaj n°12
Urlu la cine apuc...Numai asa ma pot descarca...Anway...Nu sunt eu asa de des suparata si nici nu vad de ce as fi...Nu sunt agresiva,nu sunt violenta,nimic de genu'...Deci...N-are cine sa ma supere...Am nervi de otel
micuta_haruki- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 27
Localizare : orasul copiilor
Puncte : 47
Data de inscriere : 22/09/2009
- Mesaj n°13
depinde si de motiv de obicei intru in camera si dau drumul la muzica sau ma duc la o prietena si ii explic totul catodata incepsi citesc manga