+13
LucyChan
Lum
Anomal!ca
kirara
Polaris
▫Đumi▫
StillDoll
Aly
Magdalena
SinQ
BlitzZMay
Tommy <3
Serena
17 participan?i
Ce zodie esti?
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
Ce zodie esti?
Capricon! Imi ador zodia si pur si simplu mi se potriveste, adica iti poti da seama destul de repede ce zodie sunt daca ii sti caracteristicile.Sunt mai mult sau mai putin cam cum se spune ca sunt capricornii.De ce imi ador zodia?Well, pentru ca imi place cum sunt si nu am neapart un motiv pur si simplu imi place.
Tommy <3- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 104
Varsta : 29
Localizare : pe Pluto [it's nice, come here :>]
Puncte : 106
Data de inscriere : 27/07/2009
- Mesaj n°2
Re: Ce zodie esti?
taur, okay..imi place zodia, in mare parte, mi se potrivesc majoritatea carecteristicilor [mda, cand nu aveam ce face cautam sa ma informez despre zodia mea xD] deci, pot spune ca imi place, nici nu ma omor dupa ea..dar sunt multumita de zodia mea
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°3
Balanta.
Imi place, and yeah, mi se potriveste in multe...n'as vrea s'o schimb pentru nimic...first m'am obisnuit cu ea...xD...doi are niste chestii dragute x3....trei..nu stiu!
Imi place, and yeah, mi se potriveste in multe...n'as vrea s'o schimb pentru nimic...first m'am obisnuit cu ea...xD...doi are niste chestii dragute x3....trei..nu stiu!
SinQ- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 264
Localizare : Uhm ... Ancient Greece O.o'
Puncte : 279
Data de inscriere : 20/07/2009
- Mesaj n°4
Rac. Eu una imi ador zodia, in primul rand mi se potriveste si in al doilea rand chiar imi plac racii xD.
Magdalena- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 113
Puncte : 137
Data de inscriere : 01/02/2009
- Mesaj n°5
Berbec >:]
Motto-ul zodiei Berbec:
Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Imi asum independenta. ~ Yesh!!
Cuvinte cheie ale zodiei Berbec:
elan, entuziasm, actiune, risc, dinamism, cucerire, combativitate, autoritate, nerabdare, autoritate, intreprindere, pionierat, impuls, generare, excitare, ardoare, curaj, indrazneala, initiativa, energie, putere, libertate, rezistenta, ambitie, imprudenta, intaietate, violenta, scandal, agresivitate, incapatanare, laudarosenie
Caracteristici generale Berbec:
Zodia Berbec este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitatea dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.
Well, ma descrie foarte bine. Cu toate ca nu prea cred ca oamenii...Pot chiar citi in stele z.z wtf .-., Cu toate ca sunt pasionata de astronomie, nu cred ca sunt omuleti care ne pot spune viitorul XD [A nu se incurca astronomie cu astrologie, care e ceva complet diferit]
Motto-ul zodiei Berbec:
Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Imi asum independenta. ~ Yesh!!
Cuvinte cheie ale zodiei Berbec:
elan, entuziasm, actiune, risc, dinamism, cucerire, combativitate, autoritate, nerabdare, autoritate, intreprindere, pionierat, impuls, generare, excitare, ardoare, curaj, indrazneala, initiativa, energie, putere, libertate, rezistenta, ambitie, imprudenta, intaietate, violenta, scandal, agresivitate, incapatanare, laudarosenie
Caracteristici generale Berbec:
Zodia Berbec este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitatea dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.
Well, ma descrie foarte bine. Cu toate ca nu prea cred ca oamenii...Pot chiar citi in stele z.z wtf .-., Cu toate ca sunt pasionata de astronomie, nu cred ca sunt omuleti care ne pot spune viitorul XD [A nu se incurca astronomie cu astrologie, care e ceva complet diferit]
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
- Mesaj n°6
Rac ador zodia asta si ma descrie total de multe ori mai ales cum fac racii: un pas inainte, doi inapoi XD asa sunt eu cateodata.
StillDoll- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 31
Localizare : Lumea fanteziilor X::X:X
Puncte : 33
Data de inscriere : 30/07/2009
Personaj : StillDoll
- Mesaj n°7
Zodia mea este balanta cam este adevarat ca echilibrez lucrurile mai ales cand e vreo cearta:))
▫Đumi▫- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 283
Localizare : pe undeva pe Pluto =]
Puncte : 152
Data de inscriere : 09/09/2008
Personaj : Yumi Chinatsu
- Mesaj n°8
A mea e scorpion si n'as schimbao pentru nimic. Pur si simplu mi se potriveste si ma caracterizeaza in multe privinte <3
Polaris- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : On the moon
Puncte : 165
Data de inscriere : 16/07/2009
- Mesaj n°9
Eu sunt leu...
Nu știu de ce, dar sunt foarte mândră de zodia mea. Îmi place că sunt influențată de Soare și că am o personalitate puternică- se spune că majoritatea leilor sunt egocentrici, dar se pare că nu este și cazul meu- nu tocmai.
Nu știu de ce, dar sunt foarte mândră de zodia mea. Îmi place că sunt influențată de Soare și că am o personalitate puternică- se spune că majoritatea leilor sunt egocentrici, dar se pare că nu este și cazul meu- nu tocmai.
kirara- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 66
Puncte : 77
Data de inscriere : 02/08/2009
- Mesaj n°10
si eu sunt tot leoaica :x imi iubesc zodia, multe din caracteristici mi se adevereste, iubesc Lei si imi place Soarele
Anomal!ca- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 449
Localizare : somewhere in this world
Puncte : 578
Data de inscriere : 18/08/2009
Personaj : Kumako
- Mesaj n°11
pai eu nu sunt sigura daca mi se potriveste zodia fecioara de multe ori ma comport ca cei idn zodia balanta ..poate e din cauza ca m-am nascut in ultima zi din zodia fecioara
Lum- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 257
Varsta : 38
Puncte : 321
Data de inscriere : 12/07/2009
Personaj : Invader Lamu
- Mesaj n°12
Eu sunt zodia berbec. M-am nascut in ultima zi din zodia Brbecului, 19 Aprilie. Dar ma comport ca Berbecul. Dar si taurul are coarne.
LucyChan- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 349
Varsta : 28
Localizare : Buzau - Lumea marmotelor malefice
Puncte : 434
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Kaname Chidori
- Mesaj n°13
Eu sunt tot capricorn ca si Serena ^_^ La fel ca si ea imi ador zodia... Nativii din zodia capricorn se inteleg cel mai bine tot cu un capricorn deoarece se pot intelege unii pe altii. Mama sau alte persoane spun ca cei din zodia capricorn sunt egoisti si vor ce e mai bun doar pentru ei. Uh,nu chiar... Cel putin nu eu. Sunt o fire timida uneori si plang aproape din orice,ma emotionez pentru orice. Nu pot sa evit faptul ca ma mai si enervez alteori si incep sa ridic tonul sau sa iau la bataie unele persoane >.> (cum ar fi baietii de pe strada mea... omg,le dau tot timpul cu rucsacul in cap,bwahhahah) Si revenind la persoanele egoiste... nu,nu tin cu zodia mea,insa nu prea am cunoscut capricorni egoisti. o.o'
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°14
Asta e tocmai gandirea unui leuEu sunt leu...
Ah...by the way, ascendentul meu e in leu.
Revenind...cate ceva despre zodia mea..ca sa nu fiu off
Principalele calitati ale zodiei Balanta: diplomatie, tact, farmec
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Balanta: dragoste, armonie sociala
Defecte ale nativului din zodia Balanta: este capabil sa încalce legile si uzantele pentru a fi acceptat de societate
Silver.Chaos- Anime Designer
- Numarul mesajelor : 82
Localizare : Pe monitor
Puncte : 49
Data de inscriere : 17/01/2009
- Mesaj n°15
Gemeni ^^ si eu, de asemenea, imi ador zodia, nu as schimba-o, dar in certificatu' de nastere sunt trecuta ca fiin rac, nascuta pe 22 iunie, dar eu sunt de fapt pe 21
Criminal.Mind- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 40
Varsta : 28
Localizare : In mormant cu MJ
Puncte : 44
Data de inscriere : 09/09/2009
- Mesaj n°16
Sunt capricorn...Deci impung...Dar nu sunt asa rea...Imi place zodia mea,de ce nu?Sa fiu o capra si un peste in acelasi timp...Dragut,no?Nu mi-as schimba zodia,nici n-am de gand^^
micuta_haruki- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 27
Localizare : orasul copiilor
Puncte : 47
Data de inscriere : 22/09/2009
- Mesaj n°17
Pesti si nu ma bucur ca sunt ultima in zodiac nu e drept,dar nu conteaza,zodia asta nu imi place cateodata deoarece cea mai mare rivala a mea si a prietenelor mele este nascuta pe aceasi data cu mine numai ca ani diferiti
Sayu- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 4
Varsta : 35
Localizare : Sayu's world O.O
Puncte : 6
Data de inscriere : 04/10/2009
- Mesaj n°18
Rac !! ...
Ehh.. watashi wa e mandra de asta
Cu ascendent in taur desigur
Ehh.. watashi wa e mandra de asta