Ultima persoana cu care am vorbit la telefon...a fost o prietena, ieri M-a sunat sa vada ce fac si sa ma puna sa votez nu mai stiu ce, anyway am vorbit vreo 10 minute [cam putin, avand in vedere cum vorbim de obicei :))]
+6
SinQ
isutza_rbd
Tommy <3
iRaven
Magdalena
Serena
10 participan?i
Ultima persoana cu care ai vorbit la telefon
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
Magdalena- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 113
Puncte : 137
Data de inscriere : 01/02/2009
Ultim persoana cu care am vorbit la telefon a fost mama... Lol m-a pus sa fac curat prin casa si sa mai fac nu stiu ce o.o i-am inchis telefonul ca de fiecare data
iRaven- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 113
Varsta : 30
Localizare : On Uranus
Puncte : 11
Data de inscriere : 09/11/2008
Ultima persoana cu care am vorbit a fost tot mama... eu i`am spus, ca de fiecare data, ca dorm... ea vrea mereu sa stie ce fac -_-' mda... oricum, de`abia auzisem telefonul o.o
Tommy <3- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 104
Varsta : 29
Localizare : pe Pluto [it's nice, come here :>]
Puncte : 106
Data de inscriere : 27/07/2009
si la mine a fost tot mama ultima persoana cu care am vorbit..normal ca m'a trimis pana undeva..pe caldura asta >.>
isutza_rbd- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 128
Puncte : -2
Data de inscriere : 03/08/2008
Personaj : Alicya Moony
Si la mine, tot mama, pe la 22:00 sa-i spun ca mai intarzii !
SinQ- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 264
Localizare : Uhm ... Ancient Greece O.o'
Puncte : 279
Data de inscriere : 20/07/2009
Adineauri ma sunat maicamea sa-mi zica sa ma apuc de curat la mamaie-mea o.o', good, ce-a patit? Eu de-abea fac curat acasa, dar barem sa mai fac si la mamaie... ><' si ca de obicei, i-am inchis in nas. N-am chef sa mai zbiere la mine -.-'.
LucyChan- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 349
Varsta : 28
Localizare : Buzau - Lumea marmotelor malefice
Puncte : 434
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Kaname Chidori
Hmm... azi am facut farse la telefon cu o colega @_@' Ultima persoana careia ii facusem farsa a fost o prietena mai veche de pe net si tot ea a fost ultima persoana cu care am vorbit la telefon azi. ^^
Charme- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 122
Puncte : 128
Personaj : Shihouin Yoruichi
Maicamea, normal sa ma bata la cap sa fac curat =.=" de data asta nu doar la mine in camera ci in toata casa sa o ajut.Ca un obicei al meu i-am zis ca o ajut da fac eu ceva sa scap >.> astazi chiar nu am chef de nimic,mai bine lenevesc xD.
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
De tata =.= eram in oras si a sunat sa vada unde sunt si sa imi zica ca avem musafiri =.= oricum, am mers acasa cu viteza melcului XD
Anomal!ca- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 449
Localizare : somewhere in this world
Puncte : 578
Data de inscriere : 18/08/2009
Personaj : Kumako
erm..ultima persoana care m-a sunat a fost Alex[cicinero] =D m-a intrebat ce mai fac cand mai trec prin bucuresti ca nu a mai auzit de mn si sa-mi spuna ca vrea un prieten de al lui sa ma cunoasca o.O'
LucyChan- Anime V.I.P.
- Numarul mesajelor : 349
Varsta : 28
Localizare : Buzau - Lumea marmotelor malefice
Puncte : 434
Personaj : Kaname Chidori
ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost colega mea Bianca o_o' ma suna de cel putin 5 ori pe zi... blah,ma trezeste si din somn >.>
SinQ- Anime Demon
Cu Alex. Ma sunase ca de obicei sa-mi zica balarii si sa ma oftice din anumite motive -.-'.
Anomal!ca- Anime Demon
erm..ultima persoana cu care am vorbit la telefon a fost Eve o colega de-a mea care m-a intrebat daca merg impreuna cu ea pt ultima proba de uniforma mea si a ei T_T pt liceu... si dupaia mi-a povestit o groaza de lucruri despre noul ei liceu si m-a intrebat pe cat se incepe liceul si deabia atunci mi-am dat seama ca eu habar n-aveam cand trebuia sa ma prezint la liceu si cat de enervant e sa tii telefonul in mana timp de juma de ora
SinQ- Anime Demon
Cu Bulaku', un vechi coleg de clasa. Ma rugat sa ma duc la o "chindie" cu el in seara asta, dar pacat ca am alte planuri. Sorry dear xD.
Anomal!ca- Anime Demon
ultima persoana cu car am vorbit la telefon a fost Oanna o prietena care m-a intrebat daca ies la un suc si sa merg impreuna cu ea ca sa-si faca primul pierce :|....data viitoare cand mai merg cu ea la salon as prefera sa stau afara ca daca nici al doilea pierce nu vrea cu anestezie voi surzi si nu numai eu...
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
XD ultima persoana cu care am vorbit la tel.. cam ciudat, dar a fost un reprezentat de la Vodafone trebuia sa anulez o factura, si i-am sunat dar nu au reusit sa faca nimic, asa ca... am ramas iar cu ea =.=