Se pare ca vestiile sunt adevarate , si acelea fiind ca cei de la Megaromania vor avea un concert in Bucuresti.
Duminica, 20 decembrie, ora 18:30, la The Silver Church, se va tine primul concert Visual Kei din Romania.
Organizatorii au facut un sondaj, in urma caruia au descoperit ca sunt multi fani ai genului acesta muzical/social, deoarece este super kawai sa fi adept al unei subculturi urbane.
Surpriza serii, va fi trupa Megaromania, care va vine din indepartata Japonieeeeee. Esteticul formatiei va merge pe tinute elaborate si stilul de muzica fiind old-school visual rock, cu infleunte heavy-metal.
Programul evenimentului care l am aflat este:
18:30 Cosplay competition
19:00 Fashion Show – “Harajuku Lovers” by Lorand Coza
20:00 Highlight Kenosis – The new Romanian rock revelation
21:00 Megaromania Live Act
Si am mai aflat ca:
-pretul unui bilet este de 80 lei, insa daca este luat de la intrare, va costa 95 lei;
-cei din provincie, care prezinta la intrarea in club, biletul cu numele lor, vor primi inapoi 20 lei;
-parintii care isi vor insoti “copiii”, vor avea acces gratuit;
-biletele se gasesc in reteaua de magazine Diverta si pe site-urile www.myticket.ro si
www.ticketpoint.ro .
Pentru cei care nu stiu, Visual Kei reprezinta un manifest al muzicienilor japonezi. Considerat de unii a fi rock-ul pur japonez, sau de altii care spun ca este doar o subcultura urbana, visual kei ramane o forma de protest impotriva unui sistem mult prea indoctrinat.
sursa:Chobittsu