Scris de SinQ Lun 20 Iul 2009, 18:10
Well... :
1. Gravitation - Un anime superb si yaoi <3, ya, I'm sa yaoi fan girl :3... poveste este superba, de fiecare data cu complicatii. Coloana sonora este buna, iar grafica excelenta. Cel mai frumos desenat si conturat este Yuki Eiri, durul anime-ului. Anime-ul nu are multe episoade... ultimul episod a fost foarte obisnuit, chiar nu-mi dadusem seama ca se terminase anime-ul O.O. Anime-ul ma acaparat din primul episod. Eu ii ofer nota 10 cu felicitari, este cel mai bun anime yaoi pe care l-am vazut. Anime-ul nu are scene prea vulgare... tin minte cand m-am uitat prima data la el, acum 3 veri cu vara-mea, cand l-am vazut Shu si Yuki sarutandu-se in lift, am ramas O.O, eu care credeam ca Shu e fata ><'... anyway, is the best of the best!
2. Vampire Knight - Pai, anime-ul are ca baza vampirii, ceea ce mi-a placut cel mai mult <3. Sonora este excelenta, iubesc end-ul "Still Doll". Grafica imi place la nebunie, personajele au o forma buna. Povestea este interesanta, cel mai mult imi place drama din ea. Un anime superb, cred ca o sa ma apuc sa citesc manga O.O...
3. Inukami - Etto, un anime mai copilaros dupa parerea mea, dar imi place. Povestea nu am mai intalnit-o altundeva, deci originala, si interesanta. Grafica este chiar excelenta, coloana sonora... hmm... nu stiu, nu am fost atenta la op-urile si end-urile anime-ului O.O.
4. Death Note - Un anime plin de logica. Pot zice ca este primul anime politist care imi place. Povestea este originala, coloana sonora bestiala @__@, iubesc melodiile acelea nebune, grafica buna, cel mai frumos fiind desenata Misa^^. Principalul motiv pentru care ma atras anime-ul este ca are multa drama. In al doilea rand, un adolescent ii tine in frau pe toti politistii si pe L., mi se pare O.o... + ca are un curaj mare. Urasc sfarsitul T.T.
5. InuYasha - Ei bine, mi-a placut mult si acesta. Coloana sonora imi place nespus de mult, mai ales end-urile, grafica excelenta O.O... iar povestea incalcita si complexa. Imi plac fazele haioase dintre Kagome/ InuYasha si Miroku/ Sango/ celelalte femei :]]. Merita toate laudele mele^^.