Ai citit o manga buna in ultima vreme?Daca ti se pare interesanta de ce nu ni-o recomanzi si noua?Astept recomandarile voastre
+2
yume
Serena
6 participan?i
Recomandari manga
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
Recomandari manga
yume- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 54
Localizare : Soul Society
Puncte : -3
Data de inscriere : 05/08/2008
- Mesaj n°2
Re: Recomandari manga
Folia de 500 de studenți din Academia Militara, la numai 20 de greu va trece examenul de absolvire a deveni begleiters (Asistent biroului). Teito Klein, președintele favorit al lui, este unul dintre ele. El este disliked de alti elevi, din cauza relațiilor sale cu președintele său și misterios trecut. După Teito și de la cei mai buni, Mikage, termina prima faza, Teito începe să aibă vise ciudate din nou despre un om.Mai tarziu el a eavesdrops pe oamenii vorbesc despre el. În această conversație, Teito recunoaște pe om in visurile ei și un alt om care a ucis pe el. Atunci când el este prins, el este trimis la inchisoare, dar escapes, cu ajutorul lui cel mai bun prieten. Teito stânga Mikage a fost găsit și care se încadrează la cer și inconștient de un grup de baieti.
GHOST
GHOST
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°3
Shugo Chara.
Manga si Anime-ul sunt incredibil de asemanatoare. In episodul 1, ea il intalneste altfel pe Ikuto Ma rog, tot imi place :p
Ja ne!
Manga si Anime-ul sunt incredibil de asemanatoare. In episodul 1, ea il intalneste altfel pe Ikuto Ma rog, tot imi place :p
Ja ne!
Vampire_Aurik- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 116
Localizare : intr-un loc intunecat savurand bautura mea preferata;)......blooood:X
Puncte : -1
Data de inscriere : 04/08/2008
- Mesaj n°4
Ultima manga pe care am citit-o a fost Shinshi Doumei Cross(The Gentlemen's Alliance), v-o recomand cu draga inima, merita citita, nu prea stiu cum sa v-o descriu pentru ca este destul de complicat de descris, dar este cred cea mai buna manga pe care am citit-o(pe langa VK)
- Spoiler:
- (personajele principale)
IepurasulBerry- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 43
Varsta : 28
Puncte : -3
Data de inscriere : 16/01/2009
- Mesaj n°5
Am citit mew mew power dar au si alte manga uitati-va si voi
http://www.mangafox.com/page/manga/series/397/tokyo_mew_mew/
Ja ne
http://www.mangafox.com/page/manga/series/397/tokyo_mew_mew/
Ja ne
Vampire_Aurik- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 116
Localizare : intr-un loc intunecat savurand bautura mea preferata;)......blooood:X
Puncte : -1
Data de inscriere : 04/08/2008
- Mesaj n°6
AKUMA NA EROS
Miu Sakurai, age 15, attends a Catholic school where she prays every day for her admired Shion Amamiya to return her love. When that doesn't work, she places her faith in a book of magic and tries casting one of its spells. However, it's not love that manifests... it's Satan! "The recompense for the contract to grant your wish is your virginity," he tells her, and this is Miu's virgin crisis!
alta manga minunata, pe care unii sunt sigura c-o vor gasi interesanta;)
Miu Sakurai, age 15, attends a Catholic school where she prays every day for her admired Shion Amamiya to return her love. When that doesn't work, she places her faith in a book of magic and tries casting one of its spells. However, it's not love that manifests... it's Satan! "The recompense for the contract to grant your wish is your virginity," he tells her, and this is Miu's virgin crisis!
alta manga minunata, pe care unii sunt sigura c-o vor gasi interesanta;)
Doppelganger- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 47
Localizare : Croft Manor
Puncte : 68
Data de inscriere : 16/04/2009
- Mesaj n°7
Eu am citit Murder Princess si mi-a placut,zic ca merita citita
Desigur si VK si Elfen Lied si multe altele ^^
Desigur si VK si Elfen Lied si multe altele ^^
Qanna- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Puncte : 36
Data de inscriere : 14/06/2009
- Mesaj n°8
Uhmm...eu zic ca mera citita Nana desii are vreo 80 si ceva de capitole si e foarte incurca...merita citit...e un fel de drama-romance