Etto, eu nu am asa ca va las pe voi
5 participan?i
Top 5 manga
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
Top 5 manga
..::Nina::..- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 18
Varsta : 29
Localizare : Pe scaun
Puncte : 13
Data de inscriere : 07/02/2009
- Mesaj n°2
Re: Top 5 manga
Well :
1. Ah! Itoshi no Caramel Boy
2. Half and Half
3. 666 Satan
4. Murikuri
5. Vampire Knight
Si lista continua xD
1. Ah! Itoshi no Caramel Boy
2. Half and Half
3. 666 Satan
4. Murikuri
5. Vampire Knight
Si lista continua xD
Polaris- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 117
Varsta : 30
Localizare : On the moon
Puncte : 165
Data de inscriere : 16/07/2009
- Mesaj n°3
Să vedem...
1. Perfect Girl Evolutione: una dintre cele mai amuzante și bune manga-uri pe care le-am citit. Povestea este pur și simplu divină- mda, și ușor prostuță când mă gândesc la cauza care a provocat toate încurcăturile- iar Sunako'chan este superbă ca personaj* Radiant creatures- that's damn funny*
2. Vampire girl: este primul manga pe care l-am citit și cu siguranță unul dintre cele mai bune care au în centru vampiri. Finalul a fost de-a dreptul șocant.
3. Othelle: mi-a plăcut mult povestea și grafica, iar în ceea ce privește personajele, mi-a plăcut mult de tot Nana, cealaltă personalitate.
4. Bleach: mda, manga Bleach este mai complexă decât anime-ul și mult mai în față.
5. Love monster: țin minte că am fost înnebunită după acest manga mai demult
1. Perfect Girl Evolutione: una dintre cele mai amuzante și bune manga-uri pe care le-am citit. Povestea este pur și simplu divină- mda, și ușor prostuță când mă gândesc la cauza care a provocat toate încurcăturile- iar Sunako'chan este superbă ca personaj* Radiant creatures- that's damn funny*
2. Vampire girl: este primul manga pe care l-am citit și cu siguranță unul dintre cele mai bune care au în centru vampiri. Finalul a fost de-a dreptul șocant.
3. Othelle: mi-a plăcut mult povestea și grafica, iar în ceea ce privește personajele, mi-a plăcut mult de tot Nana, cealaltă personalitate.
4. Bleach: mda, manga Bleach este mai complexă decât anime-ul și mult mai în față.
5. Love monster: țin minte că am fost înnebunită după acest manga mai demult
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°4
Hmm, desi nu am citit prea mult, cred ca acum imi pot face si eu un top
1.AAA - yeah, ador romance, iar manga asta imi place la nebunie, e chiar interesanta.
2.Anti-Gravity Boy - desi nu am terminat-o, mi se pare originala ideea povestii acestei manga.
3.Angel Love Song - muzica, romace, ce altceva sa mai zic?
4.My 1/3 boyfreind - si asta m-a captivat din primul moment, plus ca m-a intrgat titlul.
5.Code Geass - desi mai am mult de de citit din ea, mi-a placut anime-ul la nebunie si stiu ca manga difera, iar pana accum imi place si manga
1.AAA - yeah, ador romance, iar manga asta imi place la nebunie, e chiar interesanta.
2.Anti-Gravity Boy - desi nu am terminat-o, mi se pare originala ideea povestii acestei manga.
3.Angel Love Song - muzica, romace, ce altceva sa mai zic?
4.My 1/3 boyfreind - si asta m-a captivat din primul moment, plus ca m-a intrgat titlul.
5.Code Geass - desi mai am mult de de citit din ea, mi-a placut anime-ul la nebunie si stiu ca manga difera, iar pana accum imi place si manga
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°5
La cat de multa manga am citit eu nici nu stiu daca a sputea face un top
Teh..anyway--->
1. Kyou Koi wo Hajimemasu- cea mai recenta manga citita. Printre putinele ce mi'ai trezist sentimente ce ma rod.
2.Dobut- o manga pe care am terminat'o destul de repede, adorata prin faptul ca apartine genului mistery
3. Boku ni natta watashi- Itou a facut totul o.O
4.Bitter virgin- posibil si o poveste reala. Desi oarecum enervata de personajul principal pe la final, trauma prin care a trecut a compensat totul.
5. Desire climax- ceva clasic oarecum, dragutel.
Teh..anyway--->
1. Kyou Koi wo Hajimemasu- cea mai recenta manga citita. Printre putinele ce mi'ai trezist sentimente ce ma rod.
2.Dobut- o manga pe care am terminat'o destul de repede, adorata prin faptul ca apartine genului mistery
3. Boku ni natta watashi- Itou a facut totul o.O
4.Bitter virgin- posibil si o poveste reala. Desi oarecum enervata de personajul principal pe la final, trauma prin care a trecut a compensat totul.
5. Desire climax- ceva clasic oarecum, dragutel.
micuta_haruki- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 27
Localizare : orasul copiilor
Puncte : 47
Data de inscriere : 22/09/2009
- Mesaj n°6
1.deth note onesta
2.Ynuiasha
3.Ouran
4.Full Moon