Eu nu sunt in masura sa raspund la aceasta intrebare pentru ca eu nu citesc...decat ocazional (nu ca nu mi-ar placea, dar nu-mi prea place sa citesc la pc), insa astept raspunsurile cititorilor de manga
+5
iRaven
Chou
Topaz
Aly
Serena
9 participan?i
De ce citesti manga?
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
De ce citesti manga?
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
- Mesaj n°2
Re: De ce citesti manga?
La fel si eu ca tine Oana, nu prea citesc manga, dar cand am chef, ma pun la calculator si incep sa caut una... daca ma plictiseste, asa dau la pagini ca zici ca nu sunt normala dar daca imi place, stau si citesc. Dar asa in mare nu citesc, doar cand plictiseala a dat peste mine :-))
Topaz- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 15
Varsta : 28
Puncte : 17
Data de inscriere : 02/04/2009
- Mesaj n°3
Uneori citesc manga..
Iata motivul : unele sunt chiar inetersante si deobicei citesc manga cu love . Mda , uneori mai citesc pentru ca nu am ce face .
Iata motivul : unele sunt chiar inetersante si deobicei citesc manga cu love . Mda , uneori mai citesc pentru ca nu am ce face .
Chou- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 173
Puncte : 181
Data de inscriere : 28/03/2009
- Mesaj n°4
eu una nu prea ma omor cu cititu' de manga doar daca ma plictisesc...in ultimul timp cam des si acum ceva timp am inceput VK dar deja m-am plictisit de el deci ce manga "imi cade in mana" p'aia o citesc (daca-mi place)
iRaven- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 113
Varsta : 30
Localizare : On Uranus
Puncte : 11
Data de inscriere : 09/11/2008
- Mesaj n°5
Eu citesc fie din placere, fie din cauza ca nu am posibilitatea sa vad anime`ul din cauza unor probleme ale PC`ului [la manga nu face fite, asa ca e bine] Am mereu rabdare si citesc fiecare manga pana la capat, fara sa ratez vreun capitol ^^
De ce citesc manga? Pentru ca sunt foarte interesante si unele sunt mult mai detaliate decat anime`ul lor...
De ce citesc manga? Pentru ca sunt foarte interesante si unele sunt mult mai detaliate decat anime`ul lor...
Kali- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 16
Localizare : La un pas de intrarea in baie: in cada.
Puncte : 18
Data de inscriere : 14/04/2009
- Mesaj n°6
Mereu, sfarsitul de la Manga si sfarsitul Anime-ului nu coincid, de aceea vreau sa citesc si Manga.
Sa vad si un alt sfarsit, o alta solutie de a rezolva toate problemele.
Sa vad si un alt sfarsit, o alta solutie de a rezolva toate problemele.
Anomal!ca- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 449
Localizare : somewhere in this world
Puncte : 578
Data de inscriere : 18/08/2009
Personaj : Kumako
- Mesaj n°7
Pai eu citesc manga doar cand ma uit la anime-urile on going pt ca nu am rabdare sa astept sa apara si celelalte episoade asa ca citesc manga si dupaia mamai uit la episoadele aparute..din cate am observat in manga apar mai multe secvente in care in anime nu sunt si in caz ca mi-a placut foarte mult anime-ul citesc si manga poate mai gasesc ceva interesant
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°8
Are ceva ironic in intrebarea asta
Citesc pentru ca sunt fan anime, pentru ca ma linisteste si ma relaxeaza deseori, pentru ca pot vedea ceva nou si inca un motiv care nu vreau sa'l divulg.
Citesc pentru ca sunt fan anime, pentru ca ma linisteste si ma relaxeaza deseori, pentru ca pot vedea ceva nou si inca un motiv care nu vreau sa'l divulg.
micuta_haruki- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 27
Localizare : orasul copiilor
Puncte : 47
Data de inscriere : 22/09/2009
- Mesaj n°9
in primul rand deoarece sunt fan anime in al doilea ca imi place si in ultmul e distractiv