Eu una prefer anime-urile, sunt mai "vii" si nu stiu...e mai interesant sa le vezi miscarile,reactiile in anime decat in manga :D...asta e parerea mea
+12
StillDoll
Polaris
Charme
Qanna
Topaz
Inna-InuYasha
BlitzZMay
Rika
Aly
yume
Vampire_Aurik
Serena
16 participan?i
Anime vs. Manga
Sondaj
Serena- Fantasy Admin
- Numarul mesajelor : 1872
Varsta : 31
Localizare : Blue fantasy world
Puncte : 1115
Data de inscriere : 02/08/2008
Personaj : Serena Hatsune
- Mesaj n°1
Anime vs. Manga
Vampire_Aurik- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 116
Varsta : 31
Localizare : intr-un loc intunecat savurand bautura mea preferata;)......blooood:X
Puncte : -1
Data de inscriere : 04/08/2008
- Mesaj n°2
Re: Anime vs. Manga
idem^
este mai interesant sa vezi anime-ul, dar nici manga nu este prea urata, este putin cam greu sa citesti, dar merge, oriqm aleg anime
este mai interesant sa vezi anime-ul, dar nici manga nu este prea urata, este putin cam greu sa citesti, dar merge, oriqm aleg anime
yume- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 54
Localizare : Soul Society
Puncte : -3
Data de inscriere : 05/08/2008
- Mesaj n°3
Vampire_Aurik a scris:idem^
idem:P
Aly- Fantasy Moderator
- Numarul mesajelor : 955
Varsta : 33
Localizare : Arad
Puncte : 232
Data de inscriere : 08/09/2008
Personaj : Ami Chyioko
- Mesaj n°4
eu una aleg anime, si manga e interesanta dar mai mult imi place anime, "poze miscatoare", manga trebuie sa citesti si nu prea am eu chef sa citesc, deci prefer anime.
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°5
Anime.
In manga sentimentele nu se pot descrie perfect ca intr-un anime :p
Parerea mea
Ja ne!
In manga sentimentele nu se pot descrie perfect ca intr-un anime :p
Parerea mea
Ja ne!
Rika- Anime Designer
- Numarul mesajelor : 57
Varsta : 28
Localizare : Angel's Castle
Puncte : -3
Data de inscriere : 07/01/2009
- Mesaj n°6
Am votat Anime,pai pare mai interesant si mai captivant,intelegi pe deasupra mai repede.In manga,nu ca trebuie sa citesti si asta iti ia mult timp,pai actiunea se desfasoara ceva mai greu si nu pare atat de captivant.
BlitzZMay- Anime Angel
- Numarul mesajelor : 581
Varsta : 30
Puncte : 389
Data de inscriere : 25/10/2008
Personaj : Noriko
- Mesaj n°7
Hmmm...
Cred ca anime..cum ati spus si voi e altfel cand vezi un anime..observi miscarile, privirile, vocile, tonul plus ca manga e alb-neagra..
Unori prefer manga..e mai linistitoare parca decat anime'ul *cel putin in ultima vreme*
Cred ca anime..cum ati spus si voi e altfel cand vezi un anime..observi miscarile, privirile, vocile, tonul plus ca manga e alb-neagra..
Unori prefer manga..e mai linistitoare parca decat anime'ul *cel putin in ultima vreme*
Inna-InuYasha- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 29
Varsta : 32
Localizare : a hidden world beyond the sky
Puncte : 2
Data de inscriere : 04/08/2008
- Mesaj n°8
si eu prefer tot anime.nu cred k as avea rabdare sa citesc manga,in plus e cam cidat,imi plac personajele vi,cu caracter conturat:D,iti dai seama de caracter,nu trebuie sa stai sa se gandesti....oare cum vrea sa fie aici?...bla bla...:))....sunt fana anime nu manga:D
Topaz- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 15
Puncte : 17
Data de inscriere : 02/04/2009
- Mesaj n°9
Aleg Anime .
De ce ? Pentru ca animeurile sunt mai ineteresante , in plus uneori mie imi e si lene sa citesc manga =]] . Eh , ma rog , un anime e mult mai interesant deoarece in el totul se misca si parca personajele alea sunt vi , mult mai frumos asa . ^ ^
De ce ? Pentru ca animeurile sunt mai ineteresante , in plus uneori mie imi e si lene sa citesc manga =]] . Eh , ma rog , un anime e mult mai interesant deoarece in el totul se misca si parca personajele alea sunt vi , mult mai frumos asa . ^ ^
Qanna- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Puncte : 36
Data de inscriere : 14/06/2009
- Mesaj n°10
Uhmm...si eu tot de aceeasi parere sunt.E mai marfa cand se misca imaginile de parca ar fi vii.Si e mai marfa sa te uiti la un anime romantic decat la un manga romantic
Si am vazut ca la manga nu e color [si asta e naspa]
Si am vazut ca la manga nu e color [si asta e naspa]
Charme- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 122
Puncte : 128
Data de inscriere : 05/07/2009
Personaj : Shihouin Yoruichi
- Mesaj n°11
Optez pentru anime...deoarece trece mult mai repede decat manga, nu ma plctisesc atat de usor cand vizionez si prefer sa ma relaxez xD
Polaris- Anime Fan
- Numarul mesajelor : 117
Localizare : On the moon
Puncte : 165
Data de inscriere : 16/07/2009
- Mesaj n°12
Eu una aleg manga - se pare că momentan sunt singura, dar nu are importanță.
În primul rând prefer manga deoarece îmi este mai accesibilă. Îmi ia mai puțin timp să o citesc față de cât îmi ia când urmăresc anime. În plus, în cazul manga-urilor care sunt transpuse în anime, ele conțin mai multe informații, te fac să înțelegi mai bine ideea în sine și pun accent pe detalii.
Recunosc, uneori simt nevoia să văd și anime, deoarece parcă nu sunt așa "reci" și-ți pot transmite mai multe sentimente, dar eu tot la manga rămân
În primul rând prefer manga deoarece îmi este mai accesibilă. Îmi ia mai puțin timp să o citesc față de cât îmi ia când urmăresc anime. În plus, în cazul manga-urilor care sunt transpuse în anime, ele conțin mai multe informații, te fac să înțelegi mai bine ideea în sine și pun accent pe detalii.
Recunosc, uneori simt nevoia să văd și anime, deoarece parcă nu sunt așa "reci" și-ți pot transmite mai multe sentimente, dar eu tot la manga rămân
Ultima editare efectuata de catre Polaris in Mar 04 Aug 2009, 11:55, editata de 1 ori
StillDoll- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 31
Varsta : 29
Localizare : Lumea fanteziilor X::X:X
Puncte : 33
Data de inscriere : 30/07/2009
Personaj : StillDoll
- Mesaj n°13
Animeurile prefer pentru ca sunt mai distractive si poti vedea personajele si acele sunete dragute pe care le scot si sunt si colorate deci eu prefer cel mai mult animeurle
SinQ- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 264
Localizare : Uhm ... Ancient Greece O.o'
Puncte : 279
Data de inscriere : 20/07/2009
- Mesaj n°14
Aly a scris:eu una aleg anime, si manga e interesanta dar mai mult imi place anime, "poze miscatoare", manga trebuie sa citesti si nu prea am eu chef sa citesc, deci prefer anime.
Idem. O.O'...
Chef sa citesc nu prea am. Mi se par mai pline de viata, de culoare, toate reactiile, sentimentele, le poti vedea mai bine intr-un anime ^^.
Anomal!ca- Anime Demon
- Numarul mesajelor : 449
Localizare : somewhere in this world
Puncte : 578
Data de inscriere : 18/08/2009
Personaj : Kumako
- Mesaj n°15
well eu prefer anime-urile ....de obicei eu citesc manga doar cand anime-urile sunt on going sau daa mi-a placut nespus de mult anime-ul ca sa mai citesc manga..nu sunt genul de persoana care citeste foarte multe manga-uri..doar in momente de criza
Criminal.Mind- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 40
Localizare : In mormant cu MJ
Puncte : 44
Data de inscriere : 09/09/2009
- Mesaj n°16
Hmm...As zice anime-urile,nu ma dau in vant dupa mnag.Prefer sa vad cum se misca singuri nu sa-i misc eu.In plus,nici pana acu' n-am priceput cum le vin randu' imaginilor XD...Anyway...Aleg anime^^
micuta_haruki- Anime Newbie
- Numarul mesajelor : 39
Varsta : 27
Localizare : orasul copiilor
Puncte : 47
Data de inscriere : 22/09/2009
- Mesaj n°17
anime desigur mi se par mult mai realiste si mai dragute deci anime